Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUHTARLARA AİLE REHBERLİK MERKEZİ ANLATILDI

        KAAN KIZIL

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Belediyesi tarafından bir süre önce Cephanelikteki Kadın Sosyal Yaşam Merkezi içinde faaliyete geçirilen Aile Rehberlik Merkezi hakkında, muhtarlara bilgi verildi.

        BELSA'daki Belediye meclis salonundaki toplantıda sosyolog Betül Katırcıoğlu, muhtarlara rehberlik merkezinin işleyişi, merkezden kimlerin yararlanabileceği ve merkeze hangi konular için başvurulabileceği hakkında bilgi verdi. Katırcıoğlu, muhtarlarla yapılacak işbirliği sayesinde daha çok kişiye ulaşılabileceğine de dikkat çekerek, "Ailelere ulaşmada ve ailelerin bize ulaşmasında en büyük desteği muhtarlarımızdan göreceğimize inanıyoruz. Muhtarlarla birlikte yürüteceğimiz çalışma ile aile kurumunun sağlıklı ve mutlu bir şekilde devamını sağlamak üzere kurulmuş olan Aile Rehberlik Merkezi'nin kuruluş amacını da gerçekleştirmiş olacağız. Merkezimizde ailelere, koruyucu, önleyici, geliştirici, rehberlik edici destek hizmeti sunulmaktadır. Bir uzman psikolog ve bir sosyoloğun görev yaptığı merkezde aile danışmanlık hizmeti de verilmektedir" şeklinde konuştu.

        Muhtarlar da, İzmit Belediyesi ile güzel bir diolog içinde olduklarını belirtip, "Böyle bir hizmetten daha geniş kitlelerin yararlanması için üzerimize düzen ne varsa yapmaya hazırız" dediler.

        (KK-İÇ)

        04.12.2015 09:53:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler