Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        EĞİTİM-BİR-SEN'NDEN DENEME SINAVI

        FARUK YAVUZ

        AĞRI (İHA) – Eğitim Bir-Sen Patnos İlçe Temsilciliği, 6 Aralık'ta yapılacak olan Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği (Şef-Memur) Sınavı için deneme sınavı düzenledi.

        Süphandağı Anadolu Lisesi'nde yapılan deneme sınavda, adaylar bilgilerini ölçerek, eksiklerini tespit etme fırsatı buldular. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Eğitim Bir-Sen Patnos İlçe Başkanı Fikret Ayaz, sınava girecek üyeler için hazırlık kitabı dağıtarak deneme sınavı yaptıklarını söyledi. Akyüz, "Öncü ve lider sendikacılık hedefi doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Üyelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda her türlü çalışmayı yaptık. Sendika olarak tüm eğitim camiası ve çalışanlarının yanında olduk. Sınava girecek olan bütün üyelerimize başarılar diliyorum" dedi.

        (MSA-Y)

        04.12.2015 10:19:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ağrı haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ağrı Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler