Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "UZAKLARDA ARAMA"YA ADANA'DA ÖZEL GÖSTERİM

        - TÜRKAN ŞORAY'IN YÖNETMENLİĞİNİ ÜSTLENDİĞİ, YAPIMCILIĞINI KIZI YAĞMUR ÜNAL'IN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ FİLM, CUMARTESİ GÜNÜ ÖZEL GÖSTERİM İLE SİNEMASEVERLERLE BULUŞACAK.

        ADANA (İHA) - Türk sinemasının "Sultan" lakaplı yıldızı Türkan Şoray uzun bir aradan sonra beyaz perdeyi "Uzaklarda Arama" ile araladı. Türkan Şoray'ın yönetmenliğini üstlendiği, yapımcılığını kızı Yağmur Ünal'ın gerçekleştirdiği film, 5 Aralık Cumartesi günü Adana'da gerçekleştirilecek özel gösterim ile sinemaseverlerle buluşacak.

        Tam kadro olarak 5 Aralık Cumartesi günü Adana Optimum'da sevenleriyle buluşacak olan film ekibi, Avşar Sinemalarında saat 16:00'da gerçekleşecek özel gösterim öncesinde hayranlarının sorularını yanıtlayacak.

        Çekimleri Muğla'da gerçekleştirilen film, kadrosu kadar konusuyla da dikkat çekiyor. Hayatın kendi akışında sürdüğü kasabaya bir pavyonun taşınmasıyla gelişen ve kimi zaman komik, kimi zaman da dramatik gelişmelere neden olan olayları konu alan filmin yapımcısı Yağmur Ünal aynı zamanda oyuncu kadrosunda da yer alıyor.

        Senaristliğini Onur Ünlü'nün üstlendiği, yönetmen koltuğunda beyaz perdenin sultanı olarak anılan Türkan Şoray'ın oturduğu filmin oyuncu kadrosunda ise Yağmur Ünal, Ekin Türkmen, Sevda Erginci, Mehtap Bayrı, Elif Atakan, Pınar Göktaş, Esra Ergün ve Aslı Samat ve Mustafa Uğurlu yer alıyor.

        (ELF-Y)

        04.12.2015 10:26:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler