Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İBRAHİM HAKKI ORTA OKULU'NDAN SEVGİ EVLERİNE KİTAP DESTEĞİ

        ERZURUM (İHA) - ''Değerler Eğitimi Projesi'' kapsamında Sevgi Evleri'nde kalan çocuklara İbrahim Hakkı Ortaokulu'nda okuyan öğrenciler tarafından kitap hediye edildi.

        Sevgi Evlerinde yapılan kitap teslim törenine Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Harun Akpınar, Şube Müdürü Nurullah Taşçı, İbrahim Hakkı Ortaokulu Müdürü Dursun Somun ve okul öğretmenleri katıldı.

        İbrahim Hakkı Ortaokulu Müdürü Dursun Somun, devlet korumasındaki çocuklara kitap okuma kültürünün artırılmasını amaçladıklarını ifade etti.

        Somun, ''Değerler Eğitimi kapsamında Yakutiye İbrahim Hakkı Ortaokulu olarak Sevgi evindeki kardeşlerimize kitaplık hediye ettik. Seviyelerine uygun her türde kitaplarla doldurduk. Hem öğrencilerimiz paylaşma, sorumluluk alma fedakarlık duygularını yaşayacak hem de oradaki karideslerimizle kaynaşıp onlara kitap okuma alışkanlığı kazandıracağız. Projemiz konusundaki destekler artarak devam edecek''dedi.

        Akpınar ise kitap teslimi için İbrahim Hakkı Ortaokulu yöneticilerine teşekkür ederek, bu gibi anlamlı etkinliklerin herkese örnek olmasını istedi.

        Akpınar, projeyle öğrenciler arasında kaynaşma yaşandığını belirterek, şunları söyledi:

        ''Değerler Eğitimi Projesi kapsamında yapılan bu anlamlı etkinlik için İbrahim Hakkı Ortaokulu yönetici ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz. Bu gibi etkinlikler devlet korumasındaki çocukların sosyalleşmesi ve kişisel gelişimi açısından son derece önemli. Kurumlar arası koordinasyonu önemsiyoruz''

        (ERZ-AT-Y)

        04.12.2015 10:34:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler