Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HASTA MEMNUNİYETİ YÜZDE 80'E ULAŞTI

        UTKU YAŞAR CÜCE

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Çanakkale Devlet Hastanesi'nde tedavi gören ve poliklinik hizmeti alan hastalarının 'öneri ve şikayet' kutuları ile internet üzerinden teşekkür mesajları yüzde 80'e ulaştı.

        Hastane içerisine yerleştirilen 'öneri ve şikâyet' kutularından çıkan mesajlar, Sağlıkta Kalite Yönetim Birimince oluşturulan bir ekip tarafından her ay düzenli olarak büyük bir titizlikle değerlendiriliyor. 2015 yılı Ocak ayında hastalardan gelen memnuniyet ve teşekkür mesajları yüzde 62 iken, tüm çalışanların özverisi ve hastane yönetiminin titiz çalışmaları sonucu bu oran 2015 Yılı Kasım ayı itibariyle yüzde 80'e ulaştı. Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği'nden yapılan yazılı açıklamada; "Hastane personelinin motivasyonuna katkı sağlayarak, çalışanlarımızı daha iyi olma yolunda teşvik eden bu memnuniyet mektupları ve teşekkürlerle daha bir azim ve şevk kazandığımızı belirtirken, olumlu ya da olumsuz mesaj atan tüm hastalarımıza şükranlarımızı sunuyoruz" denildi.

        (GD)

        04.12.2015 10:44:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler