Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA ZİRAAT ODASI YÖNETİMİ EXPO 2016 ALANINDA

        ANTALYA (İHA) - EXPO 2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi ve Antalya Ziraat Odası Başkanı Nazif Alp, Oda'nın meclis üyeleri ve yönetimi ile birlikte EXPO 2016 Antalya Sergi Alanı'nı ziyaret etti. Genel Sekreter Haşmet Suiçmez tarafından ağırlanan Alp ve Oda üyeleri proje hakkında bilgi aldı, alanı gezdi ve ağaç dikti.

        Gelecek yıl 23 Nisan'da kapılarını açmaya hazırlanan Türkiye'nin ilk EXPO'su EXPO 2016 Antalya Sergi alanı, Antalya Ziraat Odası Meclisi ve yönetimini ağırladı. EXPO 2016 Antalya Sergi Alanı'nı ziyaret eden EXPO 2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi ve Antalya Ziraat Odası Başkanı Nazif Alp ve Oda üyeleri, EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreteri Haşmet Suiçmez tarafından karşılandı. Toplantı salonunda oda üyelerine projesi ile ilgili sunum yapılırken, oda üyeleri de merak ettikleri konular hakkında sorular sordu.

        Sunumun ardından alanı gezen Oda üyeleri gezinin sonunda ziyaretin anısına ağaç dikti. Oda Başkanı Nazif Alp ve Oda üyeleri, Genel Sekreter Haşmet Suiçmez ile birlikte gülibrişim ağacına (albizia julibrissin) birlikte toprak atıp can suyu verdi.

        "EXPO 2016 AKSU'YA İVME KAZANDIRACAK"

        Antalya Ziraat Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin alanı uzun süredir merak ettiğini ifade eden EXPO 2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi ve Antalya Ziraat Odası Başkanı Nazif Alp, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Alp şunları söyledi:

        "Ben Antalya Ziraat Odası Başkanı olarak EXPO 2016 Yönetim Kurulundayım. Arkadaşlarımızı alanla ilgili gelişmelerden haberdar ediyorum ama Odamızın Yönetim Kurulu ve meclis üyeleri burayı hiç görmemişlerdi. Uzun zamandır bu ziyareti gerçekleştirmek istiyorduk. 'Bugüne kadar ne yapılmış, neler yapılacak diye' sorular geliyordu. Alanı gezdik, projeyi dinledik ve buradan memnun bir şekilde ayrılıyoruz. Bu alanı görünce hakikatten Antalya'nın çehresini değiştirecek, hele hele Aksu'ya ivme kazandıracak bir proje yapıldığına inandık. Bu proje biliyorsunuz Türkiye'nin en büyük projesi. Bu da kentimiz adına çok güzel bir şey. Sayın Genel Sekreter Suiçmez bize bilgi verdi. Buranın alt yapısı yapılırken Aksu'nun da kanalizasyon çalışmalarına dahil edildiğini öğrendik. Proje bu yönüyle de Aksuyu kucaklayacak. Bunun için de Aksu halkı adına EXPO Yönetimine bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyoruz".

        04.12.2015 10:47:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler