Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİLGİEVLERİ'NDE VELİ ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

        KAAN KIZIL

        KOCAELİ (İHA) - Bilgievleri'nde her ay, en az 60 öğrenciye ev ziyareti gerçekleştiriliyor.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Bilgievleri, bilgi destek programlarının yanı sıra öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimine destek vermeyi sadece Bilgievleri'yle sınırlı tutmuyor. Öğrencilerin ikinci evi olmayı hedefleyen ve bu hedefine ulaşan Bilgievleri'nde eğitmenler, öğrencilerini evlerinde ziyaret ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren 10 ilçedeki 15 Bilgievi'nde, her hafta en az 15 öğrenciye ev ziyareti yapılıyor.

        Bilgievi öğretmenleri, yaptıkları ziyaretlerde öğrencilerin durumu hakkında velileri bilgilendirip, Bilgievleri'nden beklentilerini ve isteklerini öğreniyorlar. Veliler tarafından ilgiyle karşılanan öğretmenler, çocukların okul ve Bilgievi dışındaki yaşamları hakkında bilgi ediniyorlar. Bu sayede çocuklara daha faydalı olabileceklerini söyleyen öğretmenler, bu ziyaretlerin veli öğretmen ve öğrenci ilişkisi bakımından önemli olduğunu belirtiyorlar.

        Yapılan ev ziyaretlerinde öğrencilerin eğitim ve kişisel gelişim durumları konuşulurken, öğretmenler de öğrencilerin ailelerini daha iyi tanıma fırsatı buluyorlar. Öğrenci aileleri, yapılan ziyaretlerden memnun kaldıklarını belirtirken, onlara bu imkânları sağlayan başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere, Bilgievleri çalışanlarına teşekkür ediyorlar.

        (KK-İÇ)

        04.12.2015 10:50:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler