Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİLECİK BELEDİYESİ KIŞA HAZIR

        (FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ)

        HABER : CEM KAAN TOKA

        KAMERA : CEM KAAN TOKA

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Belediyesi, gerek tam donanımlı personeli ile gerekse araç filosuna dahil edilen araçları ile kış mevsimine hazır.

        Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay, Bilecik Belediyesi Atölye Birimi'ni ziyaret ederek, kış hazırlığı çalışmalarını yerinde inceledi. Yetkililerden çalışmalar ve araçlar hakkında detaylı bilgi alan Abdullah Ay, yaptığı açıklamada, Bilecik Belediyesi'nin gerek personeli gerek yeni ekipmanları ile kış mevsimine hazır olduğunu belirterek, "Bilecik Belediyesi şu ana kadar olduğu gibi bu kış mevsimi için de gerekli çalışmaları tamamladı. Vatandaşlarımızın, kışın en zor şartlarına karşı mağdur olmamaları için gerekli bütün tedbirleri aldık ve hazır halde bekliyoruz. Buna ilişkin yeni araçlar, tuz, doğa ve çevreye zarar vermeyen solüsyon maddesi ile bu kış mevsiminde çalışmalarımızı yapacağız" ifadelerini kullandı.

        (CKT-KÇ)

        04.12.2015 11:03:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler