Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        FORUM GAZİANTEP ÇOCUK KULÜBÜ'NDEN KEÇE ATÖLYESİ

        GAZİANTEP (İHA) - Forum Gaziantep Çocuk Kulübü'nün 6 Aralık Pazar günü gerçekleştireceği 'keçe atölyesi' etkinliğine katılacak minikler, keçeden minik aksesuarlar ve oyuncaklar yapmayı öğrenecekler.

        Gaziantep'in gözde alışveriş ve eğlence merkezi Forum Gaziantep, Çocuk Kulübü etkinlikleri kapsamında 6 Aralık Pazar günü 'Keçe Atölyesi' gerçekleştirecek. Atölye çalışması kapsamında rengarenk saf yünleri değişik tekniklerle şekillendirip birleştirerek, farklı aksesuarlar ve oyuncaklar tasarlayacak olan çocuklar hem yaratıcılıklarını hem de el becerilerini geliştirecekler. Keçe atölyesine katılmak için yapılması gereken tek şey, etkinlik saatinde Forum Gaziantep içerisinde yer alan etkinlik alanına gelmek.

        (HA-Y)

        04.12.2015 11:04:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler