Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİDİM'DE SIR DOLU KAYBOLUŞ

        - KENDİ CEP TELEFONUNDA İNTİHARINI BİLDİRİP, MEKTUP BIRAKARAK KAYIPLARA KARIŞTI

        HÜSEYİN ÇALIŞKAN

        AYDIN (İHA) - Aydın'ın Didim İlçesinde bir vatandaş arkasında bir mektup bırakarak kayıplara karıştı.

        Olay dün gece Altınkum Mahallesi 2,5 koy olarak bilinen mevkide meydana geldi. Şahsa ait olduğu öğrenilen cep telefonunda 155'e ihbar geldiği öğrenilirken ihbar sonucu bölgeye giden Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bölgede yaptığı incelemede Latif Akyol'a(38) ait bir kimlik ile bir veda mektubu buldu.

        Emniyet güçleri denizden ve karadan başlattığı incelemelerde herhangi bir ceset bulamazken kayıp şahsın arkasında bıraktığı mektupta "Ben bu hayattan yoruldum, artık yaşamamın anlamı yok. Artık çok acılar çektim ben hayatta; artık yaşamak istemiyorum. Hakkını helal edin. Not; Ümit Akyol" yazılı kağıt buldu.

        İlçe Emniyet Müdürlüğü Deniz Büro amirliği ekipleri ile Sahil Güvenlik Ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucunda herhangi bir ize veya bulgu rastlanılmadı. Kayıp şahsın Didim'de ikamet ettiği ve daha restaurantlarda aşçı olarak çalıştığı bilgisine ulaşıldı. Polis olayla ilgili soruşturması sürüyor.

        (HÇ-MB-İK-Y)

        04.12.2015 11:06:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler