Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇÜ YERLEŞKESİNDE KUŞLARA YEMLİK

        ADANA (İHA) - Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Doğa Kulübü öğrencileri kampüs alanında yaşayan kuşlar için yemlikler hazırladı.

        Öğrenciler kuş yemliklerini hazırlarken, reklam firmalarının kullandığı ve atık durumda bulunan dakota adı verilen üründen yararlandı. Dakotanın kullanılmasındaki amaç ise, bu ürünün hava şartlarından etkilenmemesi.

        ÇÜ Doğa Kulübü öğrencileri öncelikle atık dakotaların toplanmasıyla işe başladı.Topladıkları parçaların kesimini yaparak, yapıyı hazır konuma getirdiler.

        Çukurova Üniversitesi kampüs alanında gönüllü öğrencilerin de katıldığı etkinlikle hazırlanan malzemeleri yapıştırıp zımparaladıktan sonra boyamasını gerçekleştirdiler. ÇÜ Doğa Kulübü öğrencilerince hazırlanan kuş yemlikleri yine öğrenciler tarafından kampüs alanında belirlenen yerlere asacak.

        Öğrenciler bundan sonraki süreçte önemli olanın, içerisine yemlerin düzenli konularak takibin sağlanması olduğunu belirterek, tüm öğrencilerin yemliklere sahip çıkmasını istediler.

        (ELF-Y)

        04.12.2015 11:16:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler