Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CEYHANDA "BİSİKLETİNİ AL SEN DE GEL" ETKİNLİĞİ

        ADANA (İHA) - Ceyhan Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, "Bisikletini Al Sen de Gel" sloganıyla bisiklet turu düzenledi.

        Etkinliğe Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Topbaş ile okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Topbaş, sporun insan yaşantısındaki kalite açısından büyük önem taşıdığını ifade ederek, etkinliğin düzenlenmesinde ön ayak olan Haydar Aliyev Mesleki Teknik Anadolu Lisesi yöneticilerine ve bisiklet yolunu Ceyhan'a kazandıran Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'e teşekkür etti.

        Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ise konuşmasında sporun obezitenin önlenmesi açısından önemine değinerek "Sporu hayatımızın bir parçası haline getirmeliyiz. Başta uyuşturucu bağımlılığı olmak üzere cebimizde taşıdığımız cep telefonu ve internet bağımlılığı çağımızın en önemli sorunu olan obeziteyi tetikliyor. Bütün bunların önüne geçmenin yolu sporu hayatımızın bir parçası haline getirmektir. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        Daha sonra Başkan Alemdar Öztürk ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Topbaş ile öğretmen ve öğrenciler hep birlikte pedal çevirerek bisiklet turuna çıktı.

        Toplamda 6 kilometrelik bir parkurda gerçekleştirilen bisiklet turu, tarihi Demir Köprü'den başlayarak Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Şehit Süleyman Çakır Reagrasyon Alanı'ndaki bisiklet yolunda devam etti.

        (ELF-Y)

        04.12.2015 11:19:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler