Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HAKKARİ'DE KARLA MÜCADELE ÇALIŞMASI

        FEYZULLAH TAŞ

        HAKKARİ (İHA) - Hakkari'de yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan 20 köy ve 50 mezra yolunun yeniden açılması için çalışma başlatıldı.

        Dün etkili olan kar yağışı sonrası kapanan 20 köy ve 50 mezra yolunun yeniden ulaşıma açılması için çalışmaların aralıksız olarak sürdürüldüğü belirtildi. Hakkari Valiliği İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği yetkilileri, dün yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan köy ve mezra yollarının yeniden açılması için ekiplerin seferber edildiğini belirttiler.

        Şehrin değişik mahallelerinde yaklaşık iki gündür karla mücadele çalışmasını sürdüren belediye ekipleri de, cadde ve sokaklarda biriken kar yığınlarını iş makinelerinin yardımı ile kamyonlara yükleyerek şehir dışına çıkartıyor. Karla mücadele çalışması sırasında park edilen araçlar yüzünden yer yer sıkıntı yaşadıklarını belirten belediye ekipleri, sürücülerin karla mücadele yapılacak olan caddelerde araçlarını kaldırarak kendilerine yardımcı olmalarını istediler.

        (FT-MSA-Y)

        04.12.2015 11:27:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler