Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TURNUVADA İMAR BAŞARISI

        TUNCAY TÜRKGÜLÜ

        DÜZCE (İHA) - Düzce Belediyesi Birimler Arası Halı Saha Futbol Turnuvasında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü takımı gol rekoru kırdı. Turnuvanın 5'inci hafta maçında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü rakibi Veterinerlik takımının kalesini 10 tez havalandırdı 10-4

        Kültür halı sahasında oynanan belediye turnuva maçlarında son haftalara doğru takımların mücadelesi çetin geçiyor. Beşinci haftanın 5'inci maçlarında sahaya önce İmar ve Şehircilik Müdürlüğü takımı ile Veterinerlik Müdürlüğü çıktı. Maçı baştan sona üstün götüren İmar takımı rakibine gol oldu yağdı: 10-4. Gecenin ikinci maçında bu kez Mali Hizmetler Müdürlüğü takımı ile İtfaiye Müdürlüğü takımları karşılaştı. Kıran kırana geçen maçı 3-2 Mali hizmetler takımı aldı. Gecenin son maçında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü takımı ile Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü takımı karşılaştı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü takımı geçen maçlara oranla bu maçta zayıf kaldı ve karşılaşmayı 4-2 kaybetti.

        (TT-AY)

        04.12.2015 11:30:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler