Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİTLİS'TE 183 KÖY YOLU ULAŞIMA KAPANDI

        VAHİT OLCAY

        BİTLİS (İHA) – Bitlis'te kar yağışı ve tipi nedeniyle 183 köy yolunun ulaşıma kapandığı belirtildi.

        Kapalı olan köy yollarının açılması için İl Özel İdaresi karla mücadele ekipleri çalışmalarını sürdürürken, meydana gelebilecek acil durumlara karşı da ekiplerin hazır bekletildiği kaydedildi.

        Bitlis Meteoroloji Müdürü Rasim Saraç ise, kent merkezinde kar kalınlığının 40 santimetreyi bulduğunu bildirdi. Hava sıcaklığın pazar gününe kadar mevsim normallerinin altında seyredeceğini belirten Saraç, vatandaşları don ve buzlanmalara karşı uyardı.

        Karayolları ve belediye ekipleri de, ana arter ve mahalle yollarında kar temizleme çalışması yürütüyor. Karayollarında görev yapan trafik ekipleri ise sürücüleri dikkatli olmaları yönünde uyardı.

        Kar yağışıyla beyaz örtüyle kaplanan kentte, vatandaşlar iş yerlerinin önündeki ve araçlarının üzerindeki karı temizledi. Kapalı bulunan 183 köy yolunun yeniden açılması için de çalışmalar aralıksız devam ediyor.

        (VO-MSA-Y)

        04.12.2015 11:31:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler