Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BARTIN'DA 21 KÖY YOLU ULAŞIMA AÇILDI

        SERKAN ARAT

        BARTIN (İHA) - Bartın'ın yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan 21 köy yolu Bartın İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışması sonucu ulaşıma açıldı.

        2 Aralık'ta başlayan ve Bartın'ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nediyle merkeze bağlı 6 köy yolu ile Ulus ilçesine bağlı 15 köy yolu ulaşıma kapanmıştı. Bartın İl Özel İdaresi Karla Mücadele Koordinasyon Merkezi (ÖZKARKOM) 22 araç, 22 ekip ve 59 personelle dünden bu yana yaptığı çalışmalar sonunda kapanan 21 köy yolunu ulaşıma açtı. Bartın'da etkili olan kar yağışı nedeni ile ulaşıma kapalı köy yolunun bulunmadığı bildirildi.

        İl Özel İdaresinden yapılan açıklamada, "Karla mücadelede araç gereç ve personel yönünden gerekli hazırlıklar yapılmış olup, herhangi bir sıkıntıya mahal vermeden çalışmalar devam edecektir. Vatandaşlarımıza ilgilileri bilgilendirme yönünde asılsız ve gereksiz taleplerde bulunmamaları, görevlilere de gereken kolaylığı göstermeleri gerekmektedir" denildi.

        (SA)

        04.12.2015 11:40:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler