Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ODUNPAZARI MÜFTÜLÜĞÜ ENGELLİLERİ UNUTMADI

        ESKİŞEHİR (İHA) - Odunpazarı İlçe Müftülüğü, din hizmeti ve din eğitimi alanları yanında sosyal alanlarda da yer almaya devam ediyor.

        3 Aralık "Dünya Engelliler Günü" münasebetiyle Odunpazarı İlçe Müftüsü Burhan Çakır, Aile Dini Rehberlik Bürosu görevlileriyle birlikte Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı Cafer Eşen'i ve engellileri dernek binasında ziyaret ederek, engelli vatandaşlara çiçek takdim etti. İlçe Müftüsü Burhan Çakır, "Tüm engelleri aşmak için engelli kardeşlerimizin yanındayız. Yarının ne getireceği belli olamayan günümüzde hepimiz bir engelli adayıyız. Bu nedenle tüm engelli kardeşlerimize yönelik camilerimizde, Kur'an kurslarımızda erişilebilirlik için gerekli çalışmaları yapıyoruz" dedi.

        Odunpazarı bölgesinde restore edilen camilerde ve diğer birçok camide engelli vatandaşların rahatça ibadetlerini yerine getirebildiklerini aktaran Çakır, engelli vatandaşlarında istek ve dileklerini dinledi.

        Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı Cafer Eşen de, gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade ederken, tüm camilerde ve Kur'an kurslarında, Odunpazarı İlçe Müftülüğü ve Sakatlar Derneği işbirliği ile engellilere yönelik düzenlemelerin devamını dilediğini ifade etti.

        (İHA-KÇ)

        04.12.2015 12:02:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler