Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZURUM ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ ÖĞRENCİLERİNDEN, ASP'YE ZİYARET

        ERZURUM (İHA) - Erzurum Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürlüğü öğretmenleri ve öğrencileri engelliler günü dolayısıyla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları'nı ziyaret ederek, engellilere yönelik çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

        Erzurum Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Kasım Karaca, engelliler günü dolayısıyla çeşitli ziyaretler düzenlediklerini belirterek, engelliler konusunda farkındalık oluşturmak adına bu gibi ziyaretleri önemsediklerini ifade etti.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Abdulhakimoğulları ise öğrencilerle tek tek ilgilenerek, bir süre sohbet etti.

        Engellilerin sadece bir gün hatırlanmasının doğru bir yaklaşım olmadığını belirten Abdulhakimoğulları,'' Kurumumuz engellilere yönelik önemli hizmetler sunuyor. Amacımız engelli vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek. Çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütüyoruz. Engelliler günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleyerek, bu konuda farkındalık oluşturmaya çalıştık'' dedi.

        Ziyaret sonunda Erzurum Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürlüğü öğrencileri tarafından Abdulhakimoğulları'na çiçek takdim edildi.

        (ERZ-AA-Y)

        04.12.2015 12:10:59 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler