Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ESKİŞEHİR'DE "SAKATA GELDİK" GÖSTERİSİ

        ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 3 Aralık Engeliler Günü nedeniyle engelli stand-upçı Erman Eranıl'ı Eskişehirli engellilerle buluşturdu.

        Büyükşehir Belediyesi'nin davetlisi olarak Eskişehir'e gelen stand-upçı Erman Eranıl, 3 Aralık Engelliler Günü'nde Eskişehirli engellilerle buluştu. Elim bir kaza sonucu omurilik felci geçiren ama hayata eğlenceli bir gözle bakmayı başaran Eranıl'ın eğlenceli bir o kadar da düşündürücü gösterisinde engelli vatandaşlar kahkaha dolu bir gün geçirdi. Erman Eranıl "Stand-up yapacaktım ama teknik olarak mümkün değildi. Benimki sit-down oldu" sloganıyla hazırladığı "Sakata Geldik" adlı gösterisinde engellilerin günlük hayatta yaşadığı sorunları eğlenceli bir üslupla anlattı.

        (KÇ)

        04.12.2015 12:14:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler