Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HEDEF "SIFIR ÇÜRÜK"

        ESKİŞEHİR (İHA) - Tepebaşı Belediyesi Şirintepe Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi "Sıfır Çürük" hedefi ile çocukların sağlıklı gülüşlerini korumaya yönelik çalışmalarına devam ediyor.

        Küçük Şeyler Anaokulu öğrencileri de Tepebaşı Belediyesi Şirintepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni ziyaret ederek, diş sağlığı için yapılması gerekenleri öğrenme fırsatı yakaladı. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da, hem bir diş hekimi olarak anaokulu öğrencilerine hem de öğrenciler arasında bulunan kızı Zeynep'e eşlik etti.

        Küçük Şeyler Anaokulu öğrencileri, önce merkezde diş hekimlerinden sağlıklı dişler için yapılaması gerekenleri dinledi daha sonra kontrolden geçerek "Cesaret Belgesi" almaya hak kazandı. Küçük Şeyler Anaokulu öğrencileri bu sağlıklı ve keyifli ziyaretin ardından boyama kalemleri ile oynadılar.

        (KÇ)

        04.12.2015 12:30:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler