Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'DA ŞAHİN VE TOPRAK DÖNEMİ TARİH YAZIYOR

        - YAPILANMANIN ARDINDAN BAŞARILAR ART ARDA GELİŞYOR

        BİLAL KOÇ - MUHAMMET SIDDIK GÜLBABA

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin'in, kulüp yönetimine de Osman Toprak'ın seçilmesinin ardından yapılanma sürecine giren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un her branşı tarihin en başarılı dönemlerinden birini yaşıyor.

        Sportif alanda kentin lokomotifi olabilmek amacıyla bünyesinde amatör spor branşlarını ve Türk sporunun önemli sporcularını barındıran, gerçek anlamda bir spor kulübü olma hedefi koyan Büyükşehir Belediyespor, hedefine emin adımlarla yürüyor. Futbol takımını gençleştirip, PTT Birinci Ligi'ne fırtına gibi giriş yapan Gaziantep Büyükşehir belediyespor kulübü, Tekerlekli Basketbol Birinci Ligi'nde rakip tanımıyor. Deplasmanlı Basketbol Ligi'ne yeni ve özel bir proje takımı ile giriş yapan Büyükşehir Belediyespor, ferdi spor branşlarında da yeni yıldızları ile göz kamaştırıyor. Yapılanmanın ardından gelen başarıların Büyükşehir Belediyespor, yönetimi ve teknik heyetinin disiplinli, titiz ve özenli çalışmaların meyvesi olarak görülüyor.

        BAŞARILARA YENİLERİ EKLENİYOR

        Bireysel sporcular bazında da süren başarılara yenileri de ekleniyor. Önce atletizm branşında Tekin Yalçın, milli formayla çıktığı Balkan Dağ Koşusu'nda gümüş madalya kazandı. Geçtiğimiz ay Katar'ın Doha kentinde düzenlenen Atletizm Dünya Oyunları'nda görme engelli sporcu Öznur Yılmazer yine milli formayla koştuğu 200 ve 400 metrede kişisel en iyi derecelerini yaparak, olimpiyat barajını aşmanın mutluluğunu yaşattı. Büyükşehir Belediyespor en son müjdeyi de Türkiye Karate Federasyonu'ndan aldı. Hırvatistan'da düzenlenecek olan Ümit, Genç ve 21 yaş altı Balkan Karate Şampiyonası'nda Genç Bayanlar 53 kg'da ülkemizi temsil etmek üzere sporcu Esra Karabağ Türk Karate Milli Takımı'na davet edildi.

        Aile ve Sosyal politikalar Bakanlığı yaptığı dönemde, kadın ve çocuklara gösterdiği sevi ve ilgiyle tanınan Gaziantep büyükşehir belediye Başkanı Fatma şahin, kentte spora yaklaşımı ve desteği nedeniyle sporcu ve gençlerin büyük sevgisini kazanıyor.

        Bölgedeki çocuk ve gençlere sporu özendiren Başkan Şahin, bölgenin pırıl pırıl bir gençliğe sahip olduğunu belirterek, başarılı sporcuların kendilerini takip edecek çocuk ve gençler içinde çok önemli örnek olduğunu kaydetti. Kentimizin spor alanındaki eksikliklerin giderilmesi için yoğun bir çaba harcandığını belirten Şahin, "Gelecek bizim ve bizler daha çok çalışacak, başarılı çocuklarımızın sayısını arttıracak ve kentimize yeni vizyoner tesisler kazandıracağız" dedi.

        (BK-SD-

        04.12.2015 12:44:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler