Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SARUHANLI'DA ZEYTİN İŞLEME TESİSİ TÖRENLE AÇILDI

        SERVET VURAL

        MANİSA (İHA) - İzmir'in Saruhanlı ilçesinde, 30 Milyon TL'ye mal olan ve 150 kişiye istihdam sağlayacak 3 bin ton kapasiteli zeytin işleme tesisi törenle açıldı.

        Saruhanlı ilçesine bağlı Alibeyli'de, 30 Milyon TL'ye mal olacak zeytin işleme merkezi tesisinin açılışı için tören düzenlendi. 150 kişiye istihdam sağlayacak merkezin açılışına ise protokol üyelerinin yanı sıra çok sayıda kişi katıldı. Açılışta konuşan Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, yatırımcı firmaya teşekkür etti. Tesisin önemine dikkat çeken Bektaş, zeytin konusunda bölgenin gittikçe ağırlığını artıracağına vurgu yaptı.

        AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir de, partisinin bölgeye bakış açısını anlattı. Tesisin hayırlı olmasını dileyen Aydemir, 3 bin ton kapasiteli bir tesis hayata geçiren yatırımcı firmaya teşekkür etti. Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı da, bölgedeki yatırımcı firmalara yerel yönetimler olarak her türlü katkıyı sağladıklarını söyledi. Son olarak açılışta konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nihat Bozatlı ise bölgede yaklaşık 157 bin zeytin fidanı diktiklerini söyledi. Ayrıca, 2 bin 300 dönem arazide badem yetiştirdiklerini de anlatan Bozatlı, açılışa katılanlara teşekkür etti.

        Açılışın ardından protokol üyeleri fabrikayı gezdi. Törene, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Serhat Karakuş, Şirket Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nihat Bozatlı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        (SV-HG-Y)

        04.12.2015 12:58:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler