Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KKTC GÜZELYURT BELEDİYE BAŞKANI, BAŞKAN KARAOSMANOĞLU'NU ZİYARET ETTİ

        KAAN KIZIL

        KOCAELİ (İHA) - Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti.

        Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti(KKTC) Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar'ı makamında konuk etti. Aynı zamanda TDBB yönetim kurulu üyesi de olan Özçınar, Türkiye'deki yerel yönetimlerle tecrübe, bilgi paylaşımı ve proje noktasında destek almak için bu tür ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ifade etti.

        Başkan Karaosmanoğlu, ''TDBB olarak, üyelerimiz başta olmak üzer gönül dünyamızdaki birçok yerel yönetime her konuda desteğimiz sürmektedir'' diyerek, "Belediyelerin bilgi ve tecrübe paylaşımı çok faydalı olmakla birlikte, birçok yerel yönetimde ufuk açıcı gelişmelerin yaşanmasına neden oluyor. Proje paylaşımı yaptığımız yerel yönetimlerde, kendi coğrafyalarında kendi insanlarına hizmet üretiyorlar" ifadesini kullandı.

        Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar'a kahve takımı hediye ederken, Özçınar da tabak şeklinde plaket takdim etti. Ziyarette Özçınar'a Güzelyurt Belediyesi'nden teknik personel de eşlik etti.

        (KK-İÇ)

        04.12.2015 13:05:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler