Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VALİ GÜNAY ÖZDEMİR, KARS KIŞA HAZIR!

        IŞIK ÇAPANOĞLU

        KARS (İHA) - Kars Valisi Günay Özdemir, kar yağışıyla birlikte Kars'ın beyaza büründüğünü, kar ile birlikte Kars'ı yeniden yaşamaya başladıklarını belirtti.

        Vali Özdemir, 8 ayı kış olan Kars'ta kış hazırlıklarını tamamladıklarını, karla mücadele ekipmanlarının da hazır beklediğini kaydetti.

        Kentte kapalı köy yolu bulunmadığına dikkat çeken Vali Günay Özdemir, "

        Kars Valisi Günay Özdemir, "Kar yağışıyla birlikte Kars beyaza büründü ve özlediğimiz, beklediğimiz kar ile birlikte Kars'ı yeniden yaşamaya başladık" dedi.

        Özdemir, "Çünkü Kars karıyla beyazıyla güzel ve bizler de bu karla mücadelemizde hem karayolları olarak, hem de özel idare olarak köylerimizin yollarıyla ilgili her türlü tedbiri aldık. Bu konuda araç, gereç olarak bütün ihtiyaçlarımızı hazırladık şu anda hiçbir sıkıntımız yok. Bugün itibariyle köylerde tipi etkiliydi zaman zaman kapanan yollarımız olsa da anında müdahale edilerek açılıyor ve şu an itibariyle hiçbir kapalı yolumuz yok" dedi.

        Öte yandan son yağan kar ile birlikte Sarıkamış Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı 35 santimetreyi buludu.

        (IÇ-AA-Y)

        04.12.2015 13:12:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler