Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN MURTAZA KARAÇANTA, BELEDİYE KARLA MÜCADALE EKİPLERİ KIŞ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

        IŞIK ÇAPANOĞLU

        KARS (İHA) - Soğuk ve yağışlı havanın kendisini hissettirmesi ile Kars Belediyesi kış önlemlerini aldı. Kars Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce oluşturulan karla mücadele ekipleri, 24 saat süreyle görev yaparak kar yağışı ve buzlanmaya karşı hazır olacak.

        Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, kışın gelmesiyle birlikte oluşabilecek olumsuzluklara karşı belediye olarak her türlü tedbiri aldıklarını belirtti.

        Başkan Karaçanta, belediyenin bütün imkanlarını kış muhalefetlerine karşı seferber edeceklerini, araç, ekipman ve ekipleri ile birlikte kışa hazır olduklarını söyledi.

        Kars'ın bu mevsimini çok iyi bildiğini ve dolayısıyla alınması gereken tedbirler noktasında gereken çalışmaların yapıldığını ifade eden Karaçanta, "Yerel yönetimler olarak biz Kars'taki kış şartlarının önlemini burada doğup, büyüyen ve yetişen bireyler olarak çok önceden aldık. Dolayısıyla kar, Kars'ın güzelliğidir, kar olmazsa Kars olmaz. Biz de bu bilinçle sezon başlamadan hazırlıklarımızı başladık ve şuanda kar ile mücadele için gerekli tüm önlemler alınmıştır, tüm kadrolarımızla kış sezonuna hazırız" dedi.

        Başkan Murtaza Karaçanta, "Kış aylarında meydana gelebilecek aksaklıklarda ilimizde yaşayan vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için gereken hazırlıkları tamamladık. Belediyemiz bünyesinde bulunan bir adet karla mücadele aracı, greyder, kepçe, lastikli yükleyici ve kamyonlar ile ekiplerimiz hazır bulundurulacak" diye konuştu.

        (IÇ-AA-Y)

        04.12.2015 13:23:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler