Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN KOCADON, BÜYÜKELÇİ KESKİNTEPE'Yİ ZİYARET ETTİ

        MUĞLA (İHA) - Malta'da bulunan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Türkiye'nin Malta Büyükelçisini ziyaret ederek Malta-Bodrum arasındaki turizm faaliyetlerini geliştirmek adına planlanan çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

        Malta'da düzenlenen Akdeniz Turizm Forumu'na konuşmacı olarak katılan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Türkiye Cumhuriyeti Malta Büyükelçisi Reha Keskintepe ile de bir araya geldi. Büyükelçilik makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Kocadon'a Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ eşlik etti.

        Ziyarette Başkan Kocadon, Malta'da bulunduğu süre içerisinde yapmış olduğu görüşmeleri Büyükelçi Keskintepe ile değerlendirerek yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Başkan Kocadon ayrıca önümüzdeki süreçte Malta'da bir "Bodrum-Malta Turizm Buluşması" etkinliği yapılması konusunda büyükelçiden destek istedi. Büyükelçi Reha Keskintepe ise Malta'nın Türkiye turizmi için büyük bir potansiyel olduğunu söyleyerek bu konuda her türlü desteği vereceğini sözlerine ekledi.

        (MB-İK-Y)

        04.12.2015 13:31:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler