Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KAYMAKAM ÇAKICI VE BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN ENGELLİLERLE BİR ARAYA GELDİ

        ZEKİ CEYHAN

        BİLECİK (İHA) - Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı ve Belediye Başkanı Münür Şahin, engelli vatandaşlarla bir araya geldi.

        Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı ve Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli seyir tepesinde bulunan çay bahçesinde bir araya geldiği engelli vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, sorunlarını dinledi. Engelli bir kişinin sıkıntı ve problemlerin üstesinden gelmesinin ve o haliyle hayata tutunabilmesinin bir başarı öyküsü olduğunu ifade eden Çakıcı, "Halen engelli çocuğundan utanan, misafir geldiği zaman çocuğunu başka odaya kapatan aileler var. Biz engelli olmaktan utanmıyoruz ve engellilik utanacak bir durumda değildir. Aksine engeli çocuğunu toplumdan uzak tutan, toplumdan ayıran, gizleyen, saklayan zihniyet utanmalıdır. Bugün yaramaz bir çocuğumuz evde yaramazlık yaptığında ona tahammül bile gösteremiyoruz. Bu konuda özürlü çocuğu olan ve ona değer vererek onu evin baş tacı yapan ona sabreden ailelere de minnettarız. Ayrıca, kamu kurumlarda bu arkadaşlarımızın kolay bir şekilde bize ulaşabilmeleri sağlamak bizim de görevimizdir. Biz elimizden geldiğince tüm engelli vatandaşlarımızın yanındayız" dedi.

        Belediye Başkanı Münür Şahin de, "İnsanın başına ne gelirse bir imtihandır" diyereki şöyle konuştu:

        "Bir engelli halinde bulunmak beklide o insanlar için sıkıntıdır, bir problemdir ama üstesinden gelindiği takdirde o haliyle hayata tutunabildiği takdirde aslında bir başarı öyküsüdür. Asıl engel insanların yüreğinde. Asıl engel Allah'ın yarattığı insanlara yaratandan dolayı gereken hoşgörü ve sevginin gösterilmemesidir. Sizlerin bu anlamda hiçbir engelinin bulunmadığını düşünüyorum."

        Osmaneli Engeliler Derneği Başkanı Şener İnceKara ise, kendilerini yalnız bırakmayan Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı ve Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'e teşekkür etti.

        (ZC-KÇ)

        04.12.2015 13:33:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler