Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ALAŞEHİR TERMİNALİ YENİ YÜZÜNE KAVUŞUYOR

        NURETTİN DOĞAN

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir Oto Terminalinin zeminini bakıma aldı. Sıcak asfalt işleminin kısa bir süre içerisinde bitmesinin ardından terminalin yenilenen zeminiyle Alaşehirlilere hizmet vereceği belirtildi.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir Oto Terminali'nin bozulan zeminini yeniliyor. Zeminin kullanıma bağlı olarak yıprandığını ve uzun süre işlem görmediğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, yaklaşık 6 bin metrekarelik alanın asfaltlanacağını söyledi. Gençoğlu, "Alaşehir oto terminalinin zemininde meydana gelen yıpranmalardan dolayı araçlar ve vatandaşlar açısından olumsuzluk yaratıyordu. Zeminin yapısı yüzünden özellikle araç sahipleri sorunlar yaşadıklarını belirttiler. Bunun üzerine Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ile yaptığımız istişare sonrasında çalışmaları başlattık. Asfalt atımının tamamlanmasının ardından çizgi ve rötuş işlemlerini ivedi olarak gerçekleştireceğiz." dedi. Gençoğlu, Alaşehir oto terminalini iyileştirme çalışmalarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

        (SC-Y)

        04.12.2015 13:49:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler