Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞKAN AYAZ ENGELLİLERLE BULUŞTU

        KOCAELİ (İHA) - Başiskele Belediyesi 3 Aralık Engelliler Günü'nde Başiskele'de yaşayan engelli vatandaşlar ile kahvaltı programında buluştu.

        Kahvaltı programının ardından Başiskele Kent Konseyi Engelliler Meclisi'nin organize ettiği program, Medikal Park'tan gelen Psikiyatri Uzman Dr. Sevcan Sarı ve Psikolog Kader Kaya'nın düzenlediği panel ile katılımcılardan tam not aldı.

        Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele Kent Konseyi Başkanı Fahri Uslu, Genel Sekreter Şevki Serim, Kadın Meclis Başkanı Fügen Andiç ve Koordinatör Engelli Meclis Başkanı Ümmühan Aysu'nun katılım sağladığı program renkli geçti. Başiskele'de ki engelli kadın, erkek ve çocukların katılım sağladığı programda birbirinden renkli görüntüler kaydedildi.

        Başkan Ayaz, "En büyük engel sevgisizliktir. Biz Başiskele'de yaptığımız her işte her kesimi düşünerek hizmetlerimizi planlıyor ve ilk günkü aşkla çalışmaya devam ediyoruz. Bu güzel ve de özel gününüzü bizlerle geçirmeyi tercih ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

        Başiskele Belediyesi'nin örnek projelerinden ve vatandaşların rağbet ettiği semt konaklarından Yeşilkent Semt Konağı'nda düzenlenen programda Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, tüm katılımcılarla sohbet etti ve program sonunda her birine hediye takdim etti. Başiskele Kent Konseyi Engelli Meclis Başkanı Ümmühan Aysu, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz'a engellilere verdiği destek ve projelerden dolayı da teşekkür plaketi takdim etti. Aysu, aynı zamanda bir teşekkür plaketini de Kent Konseyi Başkanı Fahri Uslu'ya takdim etti.

        (İÇ)

        04.12.2015 13:51:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler