Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        REKTÖR GÜVENÇ, ÖZEL ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

        MEHMET ALİ DAĞ

        KİLİS (İHA) - Dünya Engelliler Günü sebebiyle Ekrem Çetin Özel Eğitim Okulu öğrenci ile öğretmenleri Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç'le bir araya geldi.

        Özel eğitim öğrencileri ilk olarak üniversite kampüsündeki spor tesisleri, yarı olimpik yüzme havuzu, sosyal kültürel merkez, uygulama oteli, bilginler yolu gibi çeşitli yerleri gezdi. Daha sonra ise öğrenciler, Rektör Güvenç'le bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Rektör Prof. Dr. İsmail Güvenç, asıl engelin fiziksel ya da zihinsel olmadığını, sorunun bir bilinç ve duyarlılık sorunu olduğunu dile getirdi. Güvenç, engelli öğrencilerin sorunlarına duyarlı ve ilgili olduklarını belirtti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Gül'ün eşlik ettiği konuklar, sohbetten sonra Rektör Güvenç'e günün anısına çiçek ve hediye verdi. Konuk öğrencilere de üniversitenin çeşitlik hediyelerinden oluşan bir armağan paketi verildi.

        Özel eğitim öğrencileri son olarak konferans salonunda oynanan bir tiyatro oyununu izledi.

        (MAD-SD-Y)

        04.12.2015 14:07:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler