Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BEÜ VE KBÜ ORTAKLAŞA "FORMASYON EĞİTİM SERTİFİKA PROGRAMI" GERÇEKLEŞECEK

        ONUR ALTINDAĞ

        ZONGULDAK (İHA) - Bülent Ecevit Üniversitesi ve Karabük Üniversitesi ortak "Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı" gerçekleştirecek.

        Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) ile Karabük Üniversitesi arasında "Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı" Protokolü imzalandı. Protokol imza töreni için Bülent Ecevit Üniversitesine gelen Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat'ı üniversiteye gelişinde Rektör Özer karşıladı. Rektörler imza töreni öncesinde iki üniversitenin son yıllardaki gelişimi, uluslararasılaşma çalışmalar, yürütülen bilimsel ve akademik projeler, sosyal ve kültürel etkinlikler, öğrencilere sunulan olanaklar gibi pek çok konuda sohbet ederek görüş alışverişinde bulundular. Görüşmeye BEÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Halûk Güven, Prof. Dr. Ahmet Altın ve Prof. Dr. Hale Sayan Özaçmak ile Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeki Tekin de katıldı.

        Bülent Ecevit Üniversitesi ve Karabük Üniversitesinin işbirliğinde gerçekleştirilecek olan pedagojik formasyon eğitimi sertifika programı ile ilgili değerlendirmenin ardından protokol imza töreni gerçekleştirildi. Rektör Prof. Dr. Polat, Bülent Ecevit Üniversitesi ile sürdürülecek Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programının her iki üniversite için hayırlı olmasını temenni ettiği açıklamasında şunları söyledi: "Karabük Üniversitesinin temelini oluşturan Bülent Ecevit Üniversitesi ile her zaman işbirliğimizi sürdürüyoruz. Bülent Ecevit Üniversitesi köklü yapısını daha da güçlendirerek özellikle Sayın Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer'in üstün gayretleri ile her alanda çok üst noktalara ulaştı. Başarılı çalışmaları dolayısıyla Sayın Rektör'ü ve ekibini kutluyorum. Karabük Üniversitesi ve Bülent Ecevit Üniversitesinin yeni ve örnek işbirliği çalışmalara imza atmasını temenni ediyorum."

        Rektör Özer de BEÜ'nün Karabük Üniversitesinde yürüteceği sertifika eğitimi programının başarılı olmasını temenni ederek; "Karabük Üniversitesi kısa sürede kazandığı yüksek ivmeyle önemli bir gelişim gösterdi. Bülent Ecevit Üniversitesi olarak bu gelişimden gurur duyuyoruz. Sayın Rektörün de ifade ettiği gibi işbirliği çalışmalarımız devam ediyor. Bugün Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Protokolü ile yeni bir işbirliğini daha imza altına almış olduk. Bu işbirliğimizin de başarılarla gerçekleşeceğine inanıyorum" dedi.

        Rektör Özer, Prof. Dr. Polat'a Bülent Ecevit Üniversitesinin çeşitli armağanlarından takdim etti.

        (OA-OA-Y)

        04.12.2015 14:10:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler