Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DİNAR'DA AVCILIK KURSUNDA BAŞARILI OLAN 28 KİŞİ AVCILIK BELGESİ ALDI

        GÖKTEN CEYLAN

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Orman ve Su İşleri Bakanlığı V. Bölge Müdürlüğü tarafından, Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde gerçekleştirilen "Avcı Eğitim Kursu"nda başarılı olan 28 kursiyerin avcılık belgesi almaya hak kazandığı belirtildi.

        Konu ile ilgili yapılan yazılı açıklamada, kursun 1 hafta sürdüğü ve kursa katılanlardan 28'inin başarılı olduğu öğrenildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

        "Ekolojik ve doğal hayatın korunması, sürdürülebilir şekilde devamı ve bu kaynakların milli ekonomiye kazandırılması kayıtlı ve bilinçli avcılıkla mümkün olmaktadır.Doğal kaynakların tükenmez olmadığının anlaşılması, tabiattaki dengelerin iyice bozulması hatta insanların avcılıkla ilgili konularda edindikleri bazı bilgilerle eski ve yanlış kanaatlerinden pişmanlık duyarak uzaklaşmaları avcılıkta eğitimin ne kadar gerekli ve önemli olduğunu göstermektedir. Bu nedenle bu kursa katılan avcılar, doğayı koruyan bilinçli bireyler olmuşlardır."

        (GC-

        04.12.2015 14:12:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler