Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEBRİZ BELEDİYE BAŞKANI NAJAFİ'DEN VALİ BÜYÜK'E ZİYARET

        ADANA (İHA) - İran'ın en büyük şehirlerinden olan Tebriz'in Belediye Başkanı Sadegh Najafi, Vali Mustafa Büyük'ü makamında ziyaret etti.

        İş adamları ile görüşmek üzere Adana'ya gelen Tebriz Belediye Başkanı Sadegh Najafi, Türkiye ile İran arasındaki ticaret hacminin daha da artması için çalışmalar yürüttüklerini belirtirken, coğrafi konumu ve sahip olduğu ekonomik potansiyel ile Adana'ya büyük önem verdiklerini söyledi.

        Yatırımcıları ülkelerine ve kentlerine beklediklerini ifade eden Tebriz Belediye Başkanı Sadegh Najafi ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Mustafa Büyük ise konuşmasında, Tebriz'deki nüfusun büyük çoğunluğunun Azerbaycan Türklerinin oluşturduğuna dikkat çekerken, İran sanayisinin ikinci en büyük şehri olan Tebriz ile ekonomik işbirliğinin gelişip artmasından mutluluk duyacaklarını belirtti.

        Tebriz Belediye Başkanı Sadegh Najafi ve beraberindeki heyetin ziyareti, iki ülke arasındaki ekonomik ilişkilerin değerlendirilmesi ve fikir alış verişinde bulunulmasıyla sürdü.

        (ELF-Y)

        04.12.2015 14:13:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler