Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        PALANDÖKEN BELEDİYE BAŞKANI BULUTLAR'DAN ABDULHAKİMOĞULLARI'NA ZİYARET

        ERZURUM (İHA) - Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları'nı ziyaret ederek, iki kurumun işbirliğiyle yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulundu.

        Başkan Bulutlar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün kapsamlı çalışmalarla gündemde olduğunu belirterek, kurumlar arası koordinasyonla daha farklı hizmetler sunulabileceğini ifade eti.

        Bulutlar, engelliler konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, şunları söyledi:

        '' Belediyelerin görevi sadece asfalt döşemek, park bahçe dizayn etmek değildir. İnsana dokunan hizmetlerle etkin çalışmalar yapmak en önemli hedeflerimiz arasındadır. Sosyal sorumluk konusunda önemli hizmetler gerçekleştirdik. Engellilere, Engelsiz Mekânlardan Engelsiz Yarınlara" projesi kapsamın da park yaptık. Erişilebilirlik konusunda rampaları yenileyerek, engellilere uygun hale getirdik. Belediyemizce hayata geçirilen ve Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Programı kapsamında desteklenen "Engelsiz Ulaşım Projesi" kapsamında özel dizayn edilen araçlar, engellilere hizmet vermeye başladı. Tekerlekli sandalye dağıtımı yaptık. Çalışmalarımızda engellileri unutmuyoruz'' dedi.

        Kurumlar arası koordinasyonla daha farklı hizmetlere imza atılacağını belirten Bulutlar, kadın, engelli, çocuk ve yaşlılar konusunda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortak çalışmalar yapmak istediklerini söyledi.

        ''KURUMLAR ARASI KOORDİNASYONU ÖNEMSİYORUZ''

        Abdulhakimoğulları ise engelliler konusunda yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı Başkan Bulutlar'a teşekkür ederek, yerel yönetimlerle işbirliği yapmanın hizmette etkinlik açısından önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

        İnsana dokunan hizmetleler üreten Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün yerel idarelerle iş birliği yapmasının önemine değinen Abdulhakimoğulları, '' Kurumlar arası koordinasyonu önemsiyoruz. Kurumumuz engelli, kadın, çocuk ve şehit yakınları ile gazilere yönelik hizmetlerle ilgili kapsamlı çalışmalar yapıyor. Bu çalışmalarımızı diğer kurumlarla sinerji sağlayarak yaparsak daha etkili sonuçlar alabiliriz. Engelliler konusunda bu kadar başarılı hizmetlerle gündeme gelen Palandöken Belediyesi ile ortak çalışmalar yapmaktan mutluluk duyarız. Kurumumuzun hizmet çıtasını her geçen gün artırmanın gayretindeyiz'' dedi.

        Abdulhakimoğuları, Başkan Bulutlar'a kurum çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdi.

        (ERZ-AT-Y)

        04.12.2015 14:17:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler