Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YOZGAT EMNİYET MÜDÜRÜ KUYUMCU ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ

        ÖMER ERTUĞRUL

        YOZGAT (İHA) - Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri, Sivil Toplum Örgütlerine ve esnaflara yönelik düzenlemiş olduğu huzur ve güven toplantıları kapsamında kuyumcularla biraraya gelip fikir alışverişinde bulundu.

        İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar'ın makam odasında düzenlenen toplantıya Kuyumcular Odası Başkanı Mehmet Ali Kamanlı, kuyumculuk yapan esnaflar, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Yıldırım, Asayiş Şube Müdürümüz Aykut Andaç ve Asayiş Şube Büro Amirimiz Hakan Ülker katıldı.

        Karşılıklı olarak fikir alış verişinde bulunulan toplantıda kuyumcular, sahte altın dolandırıcılığı, kuyumcudan hırsızlık konularında uyarılarda bulunuldu. Ayrıca İl Merkezimizde 2015 yılı içerisinde iki ayrı kuyumcudan oyalamak suretiyle Hırsızlık ve dört sahte altın satmak suretiyle Dolandırıcılık olayı meydana gelen olayların şüphelilerin yakalanarak adli makamlara teslim edildiği belirtildi.

        (ÖE-AÖ-Y)

        04.12.2015 14:18:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler