Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÇELİK SABAH NAMAZINDA VATANDAŞLA BULUŞTU

        MANİSA (İHA) - Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik sabah namazında Tilkisüleymaniye Mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Diyanet İşleri Başkanlığının Türkiye genelinde başlatmış olduğu 'Sabah Namazında Buluşalım' projesi çerçevesinde Şehzadeler Müftüsü Mehmet Cesur ile birlikte sabah namazını Tilkisüleymaniye Mahallesinde kılan Başkan Çelik, namazın ardından mahalle sakinleriyle kahvaltıda buluştu.

        Diyanet İşleri Başkanlığının Türkiye genelinde başlatmış olduğu 'Sabah Namazında Buluşalım' programları çerçevesinde, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik sabah namazını Tilkisüleymaniye Mahallesinde kıldı. 'Sabah Namazında Buluşalım' programına Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in yanı sıra Şehzadeler İlçe Müftüsü Mehmet Cesur, Belediye Başkan yardımcıları Ulus Kotluca, İsmail Önal, Bilal Demir, Süleyman Çoban ve mahalle sakinleri katıldı.

        Şehzadeler İlçe Müftüsü Mehmet Cesur'un kıldırdığı sabah namazının ardından vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Çelik, "Bugün Diyanet İşler Başkanlığımızın Türkiye genelinde başlatmış olduğu 'Sabah Namazında' buluşalım programları çerçevesinde bu gün Tilkisüleymaniye Mahallemizde vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Değerli ilçe müftümüzün kıldırdığı namazın ardından sizin sofranızın konuğu olduk, misafirperverliğinizden ötürü sizlere teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden beri Tilkisüleymaniye Mahallemizi defalarca ziyaret etme imkanımız oldu. Mahallemizde Belediye olarak birçok çalışmamız oldu. Camimizin dış cephesinde yenileme çalışma yaptık. Bazı sokaklarımızda parke taşı döşemesi yaptık. Yine köy meydanında aydınlatma için projektör direği montajı yaptık. Sağlık ocağımızda ve düğün salonumuzda yenilme çalışmaları yaptık. Ekiplerimiz ova yollarında çalışmalar yaptı. Tilkisüleymaniye Mahallemize hizmetlerimiz devam edecek" dedi.

        Sabah namazının ardından mahalleli ile birlikte kahvaltı yapan Başkan Çelik, mahallede yapılan hizmetleri inceledi.

        (SC-Y)

        04.12.2015 14:19:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler