Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TATVAN BELEDİYESİ'NDEN KAR MESAİSİ

        HAKAN OKAY

        BİTLİS (İHA) – Bitlis'in Tatvan Belediyesi, ilçede başlayan yoğun kar yağışıyla beraber çalışmalarına başladı.

        İlçede yoğun bir şekilde yağan karın günlük yaşamı olumsuz etkilememesi için belediye ekipleri 7 ayrı bölgede cadde, sokak ve kaldırımlarda kar küreme çalışmaları başlattı. Çalışmalar kapsamında yoğun olarak kullanılan caddeler, mahalle yolları, okul yolları ve bahçeleri ile ana arterleri temizleyen ekipler, minibüs güzergâhlarını da ulaşıma açık hale getirdi.

        İlçedeki karla mücadele çalışmalarını 12 iş makinesi ve 70 personel ile yürüttüklerini belirten Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşullarına karşı müdahale için önceden planlama yapıldığını ve ilçeyi 7 bölgeye ayırarak görev dağılımı yaptıklarını, ayrıca karla mücadele ekiplerinin 24 saat görev başında olduklarını ve hastalık, doğum ve benzeri acil durumlar için hazır kıta beklediklerini vurguladı.

        İlçede kış şartlarının hayatı olumsuz etkilememesi için her türlü önlemi aldıklarını belirten Başkan Aksoy, karla mücadele ekiplerinin kışa hazır olduğunu ifade etti. Aksoy, "Kış aylarının ilçemizde çetin bir şekilde geçtiğini göz önünde bulundurarak belirli önlemler almıştık. Bu tedbirler neticesinde ilçemizi bölgelere ayırıp ekiplerimiz arasında görev dağılımı gerçekleştirerek daha sağlıklı bir çalışma sistemi oluşturduk. Toplam 12 iş makinesi ve 70 personelimiz ile günün 24 saati görev başındayız. Bu yüzden ilçemizde aşırı kar yağışında etkilenen mahallelerimizde kapanan yolları açmak için ekiplerimiz yoğun çalışma içerisindedir. Özellikle hastalık, doğum ve benzeri acil durumlar için hazır kıta beklettiğimiz ekipler bulunmakta. Günün hangi saati olursa olsun ihbarı aldığımız an olay yerine müdahale edeceğiz. Halkımızın evlerine ve iş yerlerine rahatlıkla ulaşabilmesi için her zaman olduğu gibi yoğun bir mesai harcıyoruz" dedi.

        (HO-MSA-Y)

        04.12.2015 14:23:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler