Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÜZCE LİSESİ PARKINDA İNCELEME

        TUNCAY TÜRKGÜLÜ

        DÜZCE (İHA) - Düzce Belediyesi'nin en önemli projeleri arasında yer alan 'Düzce Lisesi Park Projesi' için sahada çalışan ekiplerin sayısı artırıldı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, alan döşemelerinin yapıldığı Düzce Lisesi parkında çalışmaları yerinde inceledi.

        Yaklaşık 10 dönümlük alan içinde, yürüyüş yolları, oyun alanları, saat kulesi, yeşil alanlar, çeşmelerin yer alacağı proje için son etap çalışmalara gelindi. Düzce'nin en büyük park alanları içinde yer alacak olan meydan ve park projesi için ekiplerin sayısı artırıldı. Parkın tamamlanması ile birlikte Düzce'de cazibe merkezi oluşacağını belirten Belediye Başkanı Mehmet Keleş ' Bu projeyi çok önemsiyoruz. Alan hem konumu itibarıyla hem de yoğunluğu itibarıyla Düzce'nin en cazip bölgesindedir. Bu park çevre iller için de örnek bir park olacaktır' dedi. Başkan Mehmet Keleş'in inceleme gezisi sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy, Belediye Meclis üyesi Selahattin Sert, İntaş- Yeypaş genel müdürü Kenan Gökmen, Fen İşleri Müdürü Kenan Güreşçioğlu, Su ve Kanalizasyon müdürü Ferit Girgin de hazır bulundu.

        (TT-AY)

        04.12.2015 14:28:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler