Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ'NDEN BACA DENETİMİ

        - MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE DAİRESİ BAŞKANLIĞI, KIŞ AYLARINDA BACA YANGINLARI VE BACA KAYNAKLI ZEHİRLENMELERİNİN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN DENETİMLERİNİ SIKLAŞTIRDI.

        BEKİR TOSUN

        MUĞLA (İHA) - Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, geçtiğimiz senelerde yaşanan üzücü olayların tekrarlanmaması için il genelinde baca denetimi ve kontrollerine tüm hızıyla devam ediyor. İtfaiye Dairesi Başkanlığı Menteşe Grup Amirliği ekipleri, Menteşe İlçesi TOKİ konutlarında 55 binanın baca denetimini gerçekleştirdi.

        Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Raşit Çöl konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; "Daire Başkanlığımız olarak baca yangını ve baca kaynaklı zehirlenmelerin önüne geçmek için ekiplerimiz özveriyle çalışıyor. Vatandaşlarımızın da baca temizliği konusunda duyarlı olmaları gerekiyor. Kendimizin ve ailemizin güvenliği için alınabilecek basit önlemlerle büyük felaketlerin önüne geçilebileceği kesinlikle unutmamalıyız" dedi.

        (BT-İK)

        04.12.2015 14:37:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler