Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SURİYELİ ÖĞRENCİLERE GİYİM YARDIMI

        MEHMET NİYAZİ DENİZ

        SİİRT (İHA) - Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Suriyeli çocuklara giyim ve kırtasiye yardımı yapıldı.

        Siirt Vali Yardımcısı Bahadır Yörük, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, İl Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay ve İnsani Yardım Derneği Başkanı Sadullah Eldemir'in katılımıyla 14 Eylül Ortaokulu'nda düzenlenen törende Suriyeli öğrencilerin eğitim yaptıkları sınıflar gezildi. Suriyelilerin artık misafir değil, toplumun bir parçası haline geldiklerini ifade eden Yörük, Suriyeli çocukların daha iyi eğitim alması ve eğitimlerinden geri kalmaması için Siirt'te sınıflar oluşturulduğunu aktardı.

        İl Emniyet Müdürü Metin Özkan ise, Suriyelilere devletin ve sivil toplum örgütlerin yanı sıra hayırsever vatandaşların desteğiyle de yardımlar dağıtıldığını dile getirdi.

        Tören, kırtasiye, giyim ve çeşitli oyuncakların bulunduğu çantaların Suriyeli öğrencilere dağıtılmasıyla sona erdi.

        (MND-MP-Y)

        04.12.2015 14:40:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Siirt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Siirt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler