Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ENGELLİ ÖĞRENCİLERİN MUTLU GÜNÜ

        - LİSELİ ÖĞRENCİLERDEN "ENGELLER BİZİ AYIRAMAZ" PROJESİ

        (FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ)

        HABER : AYKUT YENİÇAĞ

        KAMERA : AYKUT YENİÇAĞ

        MANİSA (İHA) - Manisa Sosyal Bilimler Lisesi tarafından "Engeller Bizi Ayıramaz" projesi kapsamında Manisa Özel İş Eğitim Uygulama Merkezi öğrencilerine özel bir program gerçekleştirdi.

        Manisa Sosyal Bilimler Lisesi Onur Kurulu ve Rehberlik Servisi, Manisa Özel İş Eğitim Uygulama Merkezi'nin engelli öğrencilerine yönelik bir program gerçekleştirdi. Programa Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Ahmet Ayer, Manisa Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Metin Çengel, Manisa Özel İş Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Murat Ceylan, öğrenciler ve rehber öğretmenler katıldı. Dünya Engelliler Haftası sebebiyle "Engeller Bizi Ayıramaz" projesi kapsamında hazırlanan programda Manisa Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri, engelli öğrencilere müzik dinletisi sundu. 'Yetenek Sizsiniz' konseptinde hazırlanan programda engelli öğrenciler de marifetlerini sergiledi. Down sendromlu bir öğrencinin sergilediği harmandalı oyunu ise izleyenlerden büyük alkış aldı. Programın sonunda Ayer ve Çengel'e engelli öğrenciler tarafından yapılan hediyeler verildi. Programın sonunda açıklamalarda bulunan Manisa Özel İş Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Murat Ceylan, "Bizim öğrencilerimizin eğitimlerinin devam etmesi gerekiyor. Bu çocukların buradan mezun olduktan sonra gidecekleri bir üst kurum yok. Mezun olduktan sonra dışarıda üreterek 'bu hayatta ben varım' demesi için bu çocuklara destek verilmesi gerekiyor" dedi.

        Program yüz boyama yapılması ve futbol maçı oynanmasının ardından sona erdi.

        (AY-Y)

        04.12.2015 15:17:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler