Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ENGELLİLER YOLDA KALMAYACAK

        - YILDIRIM BELEDİYESİ, TEKERLEKLİ SANDALYE ŞARJ İSTASYONLARI AÇTI

        - DAYANIŞMA GECESİNDE ENGELLİ 13 VATANDAŞA TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE EDİLDİ

        BURSA (İHA) - Yıldırım Belediyesi tarafından engelli vatandaşlar için ilçenin farklı bölgelerinde akülü araba şarj istasyonları kuruldu. Engelliler için düzenlenen dayanışma gecesinde de ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye hediye edildi.

        Yıldırım Belediyesi 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde yine örnek hizmetlere imza attı. Yıldırım Belediyesi, belediye hizmet binası önünde ve Barış Manço Kültür Merkezi'nde akülü araç şarj istasyonları oluşturdu. Bu istasyonlarda engelli vatandaşlar akülü arabalarını rahatlıkla ve ücretsiz olarak şarj edebilecek.

        Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Engelli vatandaşlarımızın topluma kazandırılması ve refah seviyelerinin yükseltilmesine yönelik hizmetlerimiz büyük takdir topluyor. Engellilerin sesi kulağı olmaya hazırız. Engelli vatandaşlarımızın ekonomik, siyasi ve sosyal alanda güçlü olabilmesi hepimizin sorumluluğu altındadır" diye konuştu.

        DOYASIYA EĞLENDİLER

        Öte yandan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Barış Manço Kültür Merkezi'nde Yıldırım Belediyesi tarafından dayanışma gecesi düzenledi. Engelli vatandaşlar ve ailelerinin yanı sıra geceye AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, hayırsever işadamları katıldı. Yıldırımlıların ilgi gösterdiği gecede ilk olarak sahneye engellilerden oluşan Zedem Engelliler Mehter Takımı çıktı. Sergiledikleri gösteri ile salonda coşkuyu artıran mehter takımı, izleyicilerden tam not aldı. Gecenin sonunda ise pop müziğin sevilen ismi Sami sahne alarak şarkılarını engelli çocuklar ile birlikte söyledi.

        (MŞ)

        04.12.2015 15:21:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler