Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        UAÜ KURUMSAL KAPASİTE GELİŞİMİ ÇALIŞTAYI

        ERTUĞRUL GÜN

        ANTALYA (İHA) - Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) Sosyal Ekonomik ve Politik Araştırma Merkezi (SEPAM) ve Antalya İş Kadınları Derneği (ANTİKAD) ortaklaşa düzenlediği 'Kurumsal Kapasite Gelişimi Çalıştayı'na ev sahipliği yaptı.

        UAÜ'de düzenlenen çalıştaya, Antalya Ticaret İl Müdürü Hüseyin Yalçın Koca, Yrd. Doç. Dr. Cerem I Cenker Özek, Yrd. Doç. Dr Hasan Erdoğan, ANTİKAD Başkanı Leman Sedef Tun ve ANTİKAD derneği üyeleri katıldı.

        Toplantıda, UAÜ öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Cerem I. Cenker Özek, Antalya'da sivil toplum kuruluşları (STK'lar) üzerine yürüttüğü çalışma verileri ışığında ANTIKAD'ın kurumsal kapasitesini diğer STK'lar ile karşılaştırmalı olarak değerlendirme sunumu yaptı. Cenker Özek, özellikle insan kaynaklarının kuvvetlendirilmesi vurgulayarak, mali kaynakların ve faaliyetlerin çeşitlendirilmesi, STK'lar ve siyasi/bürokratik aktörlerle iş birliklerinin arttırılması konuları üzerinde durulması gerektiğini belirtti. Akdeniz Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hasan Erdoğan ise stratejik planlama konusunda bilgiler verdi. Hasan Erdoğan, derneklerin vizyon, misyon, amaç ve hedeflerinin belirlenmesinin önemine dikkat çekerek, iş hayatında en iyi olunması gerektiğini ifade etti. ANTIKAD üyesi Arzu Gözel ise ANTIKAD üyelerini derneğin kuvvetli ve zayıf yönleri ile beraber kurumsal kapasiteyi kuvvetlendirmek için kullanılabilecek olanaklar ve karşılaşılabilecek tehditlerin değerlendirildiği SWOT analizi yaptı.

        ANTIKAD üyeleri önümüzdeki günlerde SWOT analizini tamamlamak ve dernek için uzun ve kısa süreli planlama yapmak üzere tekrar bir araya gelecek.

        04.12.2015 15:24:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler