Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDEMİR: ÖZEL SPORCULARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ

        ERZURUM (İHA) - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, gerek Engelli ve gerekse Özel Sporcuların Dünya ve Avrupa çapındaki başarılarıyla Erzurum'un gururu oldukları, İl adını küresel spor gündemine taşıdıklarını söyledi.

        AYDEMİR ÇELİK'İ KUTLADI

        AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Portekiz'de yapılan İBSA Judo Görme Engelliler Avrupa Şampiyonası'nda Avrupa 3'üncülüğü kazanan sporcu Zeynep Çelik'i kutladı. Çelik'in başarısıyla Erzurum'u gururlandırdığını ifade eden Aydemir, 'Bu sporcularımızın, Erzurum'a tanıtım odağında katkıları özel ve çok değerlidir.' İfadelerini kullandı.

        ONLAR ERZURUM'UN DEĞERLERİ

        Bilek Güreşinde Gökhan Seven, Okçulukta Doğan Hancıoğlu gibi önder, Judoda Zeynep Çelik gibi özel sporcuların, Yusuf Aslan gibi özel sanatçıların Erzurum için marka değerler olduğunu kaydeden Milletvekili Aydemir, 'Erzurum'un dünya ölçeğinde tanıtımına katkı sağlayan bu sporcularımızla, sanatçılarımızla iftihar ediyoruz.' dedi.

        TARİFSİZ BİR BAŞARI

        Sportif başarılarıyla Erzurum adını, temsil ettikleri alanlara birer damga gibi kazıyan sporcuların, İl'e sosyal ve ekonomik bağlamda tarihi katkılar sağladığına işaret eden Milletvekili Aydemir, 'İmkanlar tanındığı ve fırsatlar sunulduğunda gerek engelli ve gerekse özel sporcularımız gıpta edilen başarılar sergiliyor ve Erzurum'u ihtiyacını duyduğumuz tanıtım noktasında gündeme taşıyarak, dikkatleri Erzurum'a topluyorlar. Bu tarifsiz bir başarı ve her türlü takdire şayan bir emek ve hizmettir." diye konuştu.

        (ERZ-AT-Y)

        04.12.2015 15:28:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler