Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ENGEL TANIMAYAN KULAÇLAR ALANYA'DA ATILACAK

        ANTALYA (İHA) - Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından Alanya Belediyesi'nin ev sahipliği ile düzenlenecek olan Türkiye Bireysel Yüzme Şampiyonası, cumartesi günü Alanya'da başlıyor.

        05-06 Aralık tarihlerinde Alanya Belediyesi Olimpik Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilecek şampiyona, Uluslararası Paralimpik Yüzme kuralları ve sınıflandırmalarına göre yapılacak. Bedensel engelli sporcular 50, 100, 200, 400 metre serbest, 50, 100 metre sırtüstü, 50, 100 metre kurbağalama, 50, 100 metre kelebek ve 150, 200 metre ferdi karışık mesafede mücadele edecek.

        ENGELLİ SPORCULARIMIZI İZLEYEREK DESTEKLEYELİM

        Engel tanımayan sporcularla bir araya gelmek ve ev sahipliği yapacakları için mutlu olduklarını ifade eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Engel tanımayan sporcularla bir araya gelmek ve ev sahipliği yapmak "Engelsiz Kent Alanya" olarak bizi çok onurlandırıyor. Müsabakalarımız her gün saat 09.30 da başlayacaktır. Şampiyonanın açılış seremonisi Cumartesi günü saat 16.00 da gerçekleştirilecektir. Tüm vatandaşlarımızı Olimpik havuza yüzme şampiyonasına bekliyoruz" dedi.

        04.12.2015 15:32:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler