Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HALİL AVCI TÜRKİYE-TÜRKMENİSTAN İŞ KONSEYİ BAŞKANLIĞINA SEÇİLDİ

        ADANA (İHA) - Halil Avcı Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Halil Avcı, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulunun bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye-Türkmenistan İş Konseyi başkanlığına seçildi.

        İş Konseyinde daha önce tecrübesi olan, başkan yardımcılığı ve vekilliği yapan Halil Avcı disiplinli yöneticiliğiyle tanınıyor.

        Halil Avcı, 1979 tarihinde Adana'da inşaat müteahhitliği sektöründe faaliyete başladı. 1990 yılında özel konut inşaatına başlayan Halil Avcı'nın bitmiş ve halen devam eden birçok özel konut inşaatları bulunuyor. 2007 yılından itibaren bu alandaki tecrübesini Türkmenistan'a aktaran Halil Avcı, Türkmenistan'da kamu binalarından 5 yıldızlı otellere, okullardan rehabilitasyon merkezlerine kadar birçok projeyi tamamladı.

        Halil Avcı Türkmenistan'da ilk olarak okullar yaparak işe başladıktan sonra, 12'şer katlı lojmanlar, AVM binaları ve Awaza Milli Turizm Bölgesinde 5 yıldız otel inşa etti. Halil Avcı'nın, ayrıca 'Engelliler Köyü' ve Rehabilitasyon Merkezi' de bu zaman içinde inşa edilen yapılar arasında yer aldı.

        (ADN-Y)

        04.12.2015 15:36:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler