Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SİVAS'TA SAĞLIK PERSONELİNE TERÖRLE MÜCADELE ANLATILDI

        (FOTOĞRAFLI - GÖRÜNTÜLÜ)

        HABER : FELEMEZ FATİH BELER

        KAMERA : FELEMEZ FATİH BELER

        SİVAS (İHA) - Sivas Halk Sağlığı Müdürlüğü'nde çalışan sağlık personeline terörle mücadele anlatıldı.

        Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Sivas Halk Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Levent Sağlam, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipler, Halk Sağılık Müdürlüğü'nde görevli sağlıkçılar katıldı. Terörle Mücadele Şube Müdürü Mustafa Demir, halk sağlığı çalışanlarına, terörle mücadelenin önemini, etkin mücadele yöntemlerini, terörün halka verdiği zararı konuları hakkında bilgiler verdi.

        Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Levent Sağlam basın mensuplarına verdiği açıklamada, "Sağlık camiası terörden hepinizin bildiği üzere, nasibini alabilmekte, zaman zaman can kayıpları yaşanmakta ve değerli mesai arkadaşlarımızı bu uğurda şehit vermekte olabiliyoruz. Şehrimiz gerçi terör bölgesi olmamakla birlikte bir farkındalık oluşturmak terör konusunda bilgi ve bilinç düzeyimizi arttırmak amacıyla böyle bir toplantı düzenlemiş bulunmaktayız. Bu toplantı vesilesiyle değerli sağlık çalışanlarının teröre bakış açısını daha doğru bir zeminde oluşturmak terörle yüz yüze geldiğinde nasıl bir tavır alacağı konusunda Emniyetle eş olarak bu toplantıyı düzenlenmiştir" dedi.

        (UY-AÖ-Y)

        04.12.2015 15:39:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler