Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BİLECİK'TE ERLERİN YEMİN TÖRENİ

        CEM KAAN TOKA

        BİLECİK (İHA) - Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı 9. Alay Jandarma Eğitim Komutanlığında vatani görevini yapan 1995/4 tertip erler, törenle yemin etti.

        Yaş kütüğüne dönem plaketinin çakıldığı törende, birliğe ilk katılan, en uzak ilden gelen ve konuşma yapan erlere ödülleri Vali Ahmet Hamdi Nayir, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç ve Belediye Başkanı Selim Yağcı tarafından verildi. Geçmişte askerliğini 9. Alay Jandarma Eğitim Komutanlığında yapan ve oğulları da aynı yerde vatani görevine devam eden babalar ile asker olan oğullarına, Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Alper Sır, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş ve 9. Alay Jandarma Eğitim Komutanı Albay Mehmet Yiğit de hediyeler verdi. 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı Bandosu'nun marşlar çaldığı tören, acemi erlerin yemin etmesi ve resmigeçitle sona erdi.

        Törene daire müdürleri, askeri yetkililer, şehit aileleri, huzurevi sakinleri, emekli rütbeli askerler ile erlerin yakınları katıldı.

        (CKT-HA-Y)

        04.12.2015 15:40:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler