Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAYAN BASKETBOLCULAR 5'TE 5 PEŞİNDE

        KOCAELİ (İHA) - Bölgesel Basketbol Liginde oynadığı 4 maçı da kazanan İzmit Belediyesi Bayan Basketbol Takımı, beşinci maça da galibiyet parolasıyla çıkacak.

        Bölgesel Basketbol Liginde fırtına gibi esen ve 4 maçını da galibiyetle kapatan İzmit Belediyespor Bayan Basketbol takımında hedef 5. maçı da kazanarak zirvedeki yerini sağlamlaştırmak. Ligdeki 5. maçın kendi sahasında Edirne Oluşum Gençlik takımı ile oynayacak olan İzmit Belediyesporlu bayan basketbolcuların, bu maçı da kazanmaktan başka bir düşüncesi yok. İzmit Belediyespor Kulüp Başkanı Erdoğan Şentürk, 5 Aralık Cumartesi günü saat 15.30 da Atatürk Spor Salonu'ndaki maçta sporseverleri tribünlerde görmek istediklerini belirterek, "Takımımızın üst üste aldığı galibiyetlerle salon sporlarına büyük bir hareket geldi. Bu maçta da tribünler dolup ligdeki 5. galibiyetimizi alarak hedefimize adım adım ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.

        (DA-İÇ)

        04.12.2015 15:46:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler