Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ÖZEL GÜNE ÖZEL PROGRAM

        İLKER UYAR

        MANİSA (İHA) - Turgutlu Belediyesi'nin destekleriyle Uluslararası Engelliler Derneği Turgutlu Şubesi tarafından Dünya Engelliler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

        Turgutlu'daki engelli vatandaşlar, aileleriyle birlikte Orta Park Kafeterya'da düzenlenen etkinlikle keyifli bir gece yaşadı. Turgutlu Belediyesi'nin destekleriyle akşam yemeğinde ağırlanan Uluslararası Engelliler Derneği Turgutlu Şubesi, Orta Park'taki etkinlikte tüm engellileri bir araya getirdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programa başta Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin olmak meclis üyeleri, daire müdürleri, kurum ve kuruluş temsilcileri ile engelliler katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Uluslar Arası Engelliler Derneği Turgutlu Şube Başkanı Mehmet Çetin, her zaman yanlarında olan Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'e teşekkür ederek kendisine plaket takdim etti. Bir konuşma yaparak katılımcılara seslenen Başkan Şirin, engelleri aşma noktasında Turgutlu Belediyesi ile tüm engelli derneklerinin omuz omuza verdiğinin altını çizerek, "Dün olduğu gibi bugün de yanınızdayız. Güzel ilçemizde sorunsuz ve engelsiz yaşamanız adına önemli bir çabanın içerisindeyiz. 2016 yılında da umuyorum ki çok daha güzel projelerde sizlerle bir arada olacağız. Yeni yılda 'engelsiz parkımızı' ve Down Kafemizi hizmete sunarak iç içe, gönül gönüle olmaya devam edeceğiz" dedi. Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan da ilçedeki birlik ve beraberliğin daha iyi günlerin müjdecisi olduğunu ifade ederek, engellerin aşılma noktasında ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti. Program Turgutlu Belediyesi Bağlama Ekibi ve Halk Oyunları Ekibinin gösterisi ile devam ederken, yine Turgutlu Belediyesi Türk Halk Müziği korusunun birbirinden özel türküleri seslendirildi. Ayrıca solist İsmail Fethi Altay tarafından mini bir konser verildi.

        (AY-Y)

        04.12.2015 15:46:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler